Psychologenpraktijk Drs. Saapke Postma

 WELKOM.

Psychologenpraktijk Saapke Postma in Leeuwarden is een praktijk waar gezondheidszorg (GZ) psychologie gecombineerd wordt met arbeidspsychologie. Talent en vitaliteit van mensen staan bij ons centraal.

De praktijk is aangesloten bij:

  • Psyzorg Fryslân
  • NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
  • FGzP (Federatie van Gezondheidszorgpsychologen)
  • LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen)
  • Vereniging EMDR Nederland

Registerpsycholoog NIP | Arbeid & Organisatie | Gezondheidszorg (BIG-geregistreerd)

OVER

Saapke Postma is Registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie en GZ psycholoog BIG geregistreerd. Deze combinatie maakt dat ze de (werkende) mens in zijn of haar levensvraagstukken nog completer kan begeleiden.

Op dit moment verricht zij werkzaamheden die gericht zijn op samenwerkingsvraagstukken, coaching, advisering en hulpverlening aan volwassenen die zich voorbereiden op of deelnemen aan het arbeidsproces. Saapke Postma heeft zich gespecialiseerd in loopbaan- en carrièrevraagstukken, bijpassend competentieonderzoek, het ontwikkelen van stressbestendigheid en het omgaan met gezondheidsklachten. In haar manier van werken is zij oplossingsgericht en gaat zij uit van persoonlijke mogelijkheden en aandacht voor situationele factoren.

Naast haar professie als GZ psycholoog, loopbaancoach, registerpsycholoog NIP en supervisor is zij mede-eigenaar van De Boer c.s. te Leeuwarden (Friesland).

Registerpsycholoog NIP

Het NIP ziet het als taak om de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de psycholoog te bewaken en te borgen. Hiervoor

Gezondheidszorgpsycholoog BIG

De Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG) vormt het wettelijk kader voor de regeling van beroepen in de gezondheidszorg.

Contact

Contact Info

Uw Naam (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht